"Hotel Hommelus" 

2022

Hotel Hommelus

Over het ‘Hotel Hommelus’

Hotel Hommelus is het verhaal over twee zussen die een hotel runnen. De zussen Karin en Anita zijn compleet verschillend, wat komische en chaotische taferelen oplevert. Tijdens het blijspel komen verschillende types een bezoek brengen in hun prachtige twee sterren hotel. De gasten en het personeel raken verzeild in onmogelijke situaties met veel humor en verrassende wendingen. Voor de zussen breekt een spannende tijd aan, moeten ze het familiehotel sluiten of mag het geopend blijven? Een hilarische komedie omtrent de perikelen in dit hotel zijn gegarandeerd.

Cast 

Groepsfoto Amicitia 2021-2022

Volle zaal voor de avondvoorstelling op 24 april 2022

Volle zaal voor de avondvoorstelling op 24 april 2022

Sfeerbeelden van de avondvoorstelling op 23 april 2022

Sfeerbeelden van de avondvoorstelling op 23 april 2022

Elf spelers brengen de komedie “Hotel Hommelus”. Het te spelen stuk is een komedie in twee bedrijven en is geschreven door Jose Frehe en Rob van Vliet. De bewerking, regie en verfilming is in handen van Joris Brukx.

“Hotel Hommelus” is een vlotte komedie, waarin de zussen Karin en Anita samen hotel Hommelus runnen. Annie de ‘spin in het web’ is de werkster en manusje van alles. Alleen heeft ze last van een vervelende kwaal: een steenpuist op haar achterste. Diverse gasten komen logeren in het hotel. Zo treffen we Wilbert, een vaste gast, een sulletje en verzamelaar van allerlei beestjes. Verder komen het bekakte echtpaar Charles en Marilyne logeren. De hoogbejaarden Gerrit en Stien komen er hun gouden huwelijksfeest vieren. Ook Aafke en Henriette logeren in het hotel, de een vol optimisme, de ander altijd klagend. Tenslotte zorgt Rozalinde, een waarzegster, voor verrassende wendingen in het spel. Kortom een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

De toneelvereniging AMICITIA

De toneelvereniging AMICITIA is ook onderling gezelligheid.

De film Hotel Hommeles

YouTube

Nieuw videokanaal Toneelvereniging AMICITIA Berghem

Op zondag 24 april 2022 om 19 uur zal toneelvereniging AMICITIA uit Berghem “Hotel Hommelus” vertonen in Dorpshuis De Berchplaets. De voorstelling wordt als FILM vertoond, maar de typetjes zult u ook in levende lijve ontmoeten.
Een verrassende combinatie die u nog niet eerder heeft gezien!

Instagram Gallery

Toneel is overal in 2022

Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt ook voor u een speciale act.
Hoessenbosch Berghem.

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij Hoessenbosch Berghem.
zaterdag 29 oktober 2022 is het een rare boel in het bos!
Vele kinderen lopen daar de spinnen of bloedroute!😱Niets is wat het lijkt.
Knap als je daar ook durft te zijn. Wij zijn er ook..maar dan anders👻

r
“Bende van Oss” 

Kom je komende vrijdag 28-10-2022 de “Bende van Oss” opzoeken in het bruine café? Een aantal leden van Amicitia zijn er in ieder geval bij om u een “leuke” Halloween avond te bezorgen in wijkcentrum Schadewijk! Dat wordt griezelig gezellig!!

Berghem Bruist was een feest!  

Amicitia was natuurlijk aanwezig bij Berghem Bruist. En wat een feestje was het! We stonden op het werelddeel Noord Amerika. 
Met ons rad van fortuin draaiden we “De wereld rond” en waren er leuke prijsjes te verdienen. 
Waaronder een foto met echte cowboys/cowgirls voor een prachtige Amerikaanse auto.

Paparazzi en beveiliger

Onze paparazzi en beveiliger in actie tijdens het Miljonairs feest van bibliotheek noord-oost Brabant. Kinderen met veel leespunten mochten over de rode loper tijdens een groot event in de Pul in Uden.

Een deel van spelers van Toneelvereniging Amicitia is bij Sinterklaas en zijn Pieten.

Een aantal leden van Amicitia hebben deel mogen uitmaken van een mooi sinterklaasfeest bij het kasteel van Oijen!

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij trouwpartij Paul en Marianne.

Als trotse lakeien hebben we de gasten van ons ‘koninklijk paar’ mogen verwelkomen in de spiegeltent.

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij Nicolaasschool.

Bolle Tini met z’n crew aanwezig bij de start van de bouw van 'n circusschool!!! Tenminste….dat dacht Bolle Tini vandaar dat hij was komen kijken, blijkt het om een nieuw kindcentrum te gaan!!

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij Hoessenbosch Berghem.

Tijdens Halloween ..in het bos…Toneelvereniging Amicitia was er bij als rariteitenkabinet in het bos en heel veel spinnen.

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij Wijkcentrum Schadewijk.

Halloween!! Alles was eng versierd met een echt griezelige spooktocht met aan het einde een scène uit de bende van Oss! Iedereen heeft het met veel plezier gedaan! Het publiek was zeer enthousiast!!

Toneelvereniging Amicitia Berghem is bij Gemeentehuis Vianen.
12 september 2022
Als dokters en zusters hebben we heel wat chaotische verbindingen mogen maken tijdens de Toneelroute in Vianen. Prachtige sfeer, lekker weer, gewillige ‘patiënten’ en een dankbaar publiek.