DANSEN MET VRIENDEN...DE 2017 VOORSTELLING.

AMICITIA BERGHEM BESTAAT 25 JAAR EN KOMT DIT JAAR 2017 MET EEN SPECIAAL TONEELSTUK

Het is nu begin februari nog twee maanden en we zitten volop in de uitvoeringen van ‘Dansen met Vrienden’ . Nog twee maanden hard werken. De eerste totale doorloop met zang en dans hebben we al gehad. Dat was ook meteen het moment dat we een eerste kijk kregen van wat het straks gaat worden. Dat er nu nog het een en ander moet gebeuren is logisch maar de eerste reactie waren al meteen heel enthousiast en daardoor stimulerend.

Het spel is voor een groot gedeelte al gezet. Het is nu een zaak van de personages uitbouwen, ritme krijgen en gewoon heerlijk spelen. Er wordt alweer uitgekeken naar zaterdag 18 februari. Dan komt hiphop groep Scream van Danscentrum Zwijsen met een volle bezetting van ongeveer 25 dansers. Dat zal me een geweld geven. Wie ooit live een hiphop groep bezig heeft gezien zal dat beamen. Wat een boost zal dat geven.

Elke week zie je het geheel groeien zeker nu de zang en dans steeds meer ingevuld gaan worden. We zijn al volop bezig met de kleding. Het is mooi om te zien dat spelers dankzij de kleding weer een stap maken en groeien in het rol. De muziek is bijna rond en is nu elke repetitie te horen. Er wordt al geëxperimenteerd met het licht. Als een deze weken ook decorstukken geplaatst gaan worden zal het plaatje nagenoeg compleet zijn.

De pr draait overuren en zal ervoor zorgen dat iedereen in Berghem en verre omstreken kennis krijgt van onze jubileumproductie. Dat is goed want je zal het straks maar gemist hebben. ‘Dansen met Vrienden’ moet gezien worden om mee te kunnen praten met datgene het gesprek van de dag wordt.

Toneelvereniging Amicitiaberghem 25 jaar 1991 - 2017

Toneelvereniging Amicitiaberghem 2017

Amicitia Dansen met Vrienden

25 jaar Toneelvereniging Amicitia Berghem

Amicitia Dansen met Vrienden


TV Berghem met beelden van de repetities

Gallery with Text and Buttons

Gallery with Text and Buttons

Oefen oefen dansen dansen
Niet alleen de tekst wordt geleerd, ook zang en dans wordt goed geoefend. Dansen met Vrienden beloofd een waar spektakel te worden. Met medewerking van van hiphopgroep Scream van dansschool Zwijsen uit Oss. De spelers van Amicitia gaan een fantastische uitvoering neerzetten. Ook Dorthy van Dancentrum Rosmalen draagt haar steentje bij door het aanleren van een mooie dans aan een tweetal spelers